Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Δημοτικό Σχολείο Τυχερού, 23.12.1985 Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Δημοτικό Σχολείο Τυχερού, 23.12.1985 Χριστουγεννιάτικη γιορτή.
 Εικονιζόμενοι από αριστερά: Παύλος Κοροστέλης, Γιάννης Μακρής, Γιώργος Δέδογλου, (τον άγιο Βασίλη δεν τον ξεχωρίζω), Γιώργος Καδόγλου, Δημήτρης Λούδος, Στέφανος Δαλάτσης. Τα κορίτσια δεν τα γνωρίζω, όμως νομίζω ότι δεξιά της δασκάλας είναι η Δήμητρα Βουρδόγλου και κάτω με την κίτρινη μπλούζα η Σούλα Γιαντσούδη. 

5 σχόλια:

  1. καμπανταης αθανασιος20 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:37 π.μ.

    διπλα στη σουλα γιαντσουδη με το λευκο εινα η μεγαλη κορη του μπατση-γιωργη.ακριβως πισω της ειναι η μενη η δραγανη η αδερφη του φουσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hej Dimitris
    Ας ρίξω κι εγώ τη ζαριά μου στην αναγνώρηση των προσώπων. Καταρχήν ο Σάκης έχει δίκιο για τα δύο κορίτσια που αναφέρει, είναι η Ειρήνη Τερζή και η Μένη Δραγάνη. Τα δύο κορίτσια που είναι στα αριστερά της Σούλας Γιαντσούδη, είναι από το Φυλαχτό. Η πιο πίσω είναι η γυναίκα του Άρη Καδόγλου (δεν θυμάμαι πώς τη λένε, νομίζω Νίτσα;;;), και τη μπροστινή τη λένε Γεωργία, την ξέρει καλά ο αδερφός σου. Επίσης, από τα αγόρια νομίζω ότι δίπλα στο Γιαννη Μακρή δεν είναι ο Γρηγόρης Δερεκανάρης (μπορείς να ρωτήσεις τον ίδιο), αλλά ο Γιώργος Δέδογλου (εδώ, δεν μπορείς να ρωτήσεις τον ίδιο). Κάνω μια υπόθεση για τον Άι Βασίλη, Σάκης Λογαράς. Απορώ, πώς δε γνώρισες το αγόρι κάτω δεξιά στη φωτογραφία, Μάκης Δραγάνης ή αλλίως Γαργάρας χαχαχα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dimitri o agios basilis eimai egw kai oi sxoliastes apo pano einai sostoi stin anagnwrhsh kai dipla mou aristera einai o Giorgos o dedoglou (ZARAS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που σε γνώρισαν ρε; Καλά τον Γαργάρα δεν τον θυμόμουν έτσι. Σαν διαολάκι είναι με αυτό το γέλιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν, ανακεφαλαίωση (ας με βοηθήσει κι ο Σάκης που ήταν στη γιορτή):
    Όρθιοι από αριστερά: Παύλος Κοροστέλης, Γιάννης Μακρής, Γιώργος Δέδογλου, Σάκης Λογαράς, Γιώργος Καδόγλου, Δημήτρης Λούδος, Στέφανος Δαλάτσης.
    Στη μέση η δασκάλα με την Δήμητρα την Βουρδόγλου στα δεξιά της και την Ειρήνη Τερζή στα αριστερά της. Στην κάτω σειρά τώρα, από τα αριστερά. Είναι ένα κορίτσι που έχει γυρισμένη πλάτη, ένα κορίτσι με ροζ καζάκα που γελάει, ένα κορίτσι με άσπρη μπλούζα, πίσω από αυτό η Μένη Δραγάνη, δίπλα με το κίτρινο η Σούλα Γιαντσούδη, δίπλα στη Σούλα η Νίτσα (επίθετο;), δίπλα της η Γεωργία Χατζοπούλου (αν δεν κάνω λάθος το επώνυμο), στην άκρη δεξιά ο μικρός που γελάει είναι ο Μάκης Δραγάνης, και πίσω του ένα παιδί που είναι πλάτη και δεν ξέρω ποιος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή