Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Διασκέδαση στο Τυχερό, τέλη δεκαετίας 1970

Διασκέδαση στο Τυχερό.


9 σχόλια:

  1. Μίμη δεξιά του Γιωργου Δαλάτση είναι ο (συγχωρεμένος) Πέτρος Δεμιράκος,ο άλλος είναι ο Γκίρτζαλης ο Μπάμπης(με το μουστάκι)δίπλα του ο Γιώργος Χατζηπέμου, με την μεγάλη φαβορίτα ο Τόλης από το Τριφύλλι (συγχωρεμένος κι'αυτός)και ο Φίλιππος ο Ζαπάρτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορούσα να τους θυμηθώ με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗ!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΠΑΛ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Στέλλα.
    Θα μπορούσαν όλες οι παλιές φωτογραφίες του χωριού να σκαναριστούν από κάποιον ή κάποιους δραστήριους Τυχεριώτες (εγώ δυστυχώς μένω στην Αθήνα) και είτε να γίνει ένα μεγάλο λεύκωμα με την ιστορία των "εικόνων" του Τυχερού, είτε να γίνει κάποια μόνιμη έκθεση φωτογραφίας σε κάποιον χώρο.
    Για τα προσωπικά δεδομένα, από τη στιγμή που δεν πρόκειται για ακατάλληλες φωτογραφίες και από τη στιγμή που ο σκοπός δεν είναι εμπορικός (αυτό έλειπε!) δεν υπάρχει θέμα. Αν κάποιος θεωρεί ότι δεν θέλει να εμφανίζεται σε κάποια ή όλες τις φωτογραφίες δεν έχει παρά να γράψει ένα σχόλιο και την επόμενη στιγμή η φωτογραφία θα αφαιρείται.

    Καλημέρα και πάλι.

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μίμη οι δύο έχουν φύγει από τη ζωή,Ο Ζαπάρτας ζει στην Καβάλα,ο Χατζηπέμου Καλλιθέα Αθήνα,ο Δαλάτσης Τυχερό,και ο Γκίτζαλης στον Πειραιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μήπως ξέρετε σε ποιο μαγαζί βρίσκονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον στου Κεσμίρη του Θωμά,δεν είμαι σίγουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή